tisdag 20 juli 2010

SD i Vetlanda.

Fick ett samtal runt klockan 12 om att SD stod utanför kommunhuset och delade ut flygblad. Direkt börja messa för att se om någon som inte jobbar kunde göra något, men när vi fått tag i folk var dom putsväck. Min (Annas) snälla mamma ringde upp först kommunen, som antig att dom hade tillstånd, och sen polisen, som inte hittade något tillstånd. Så frågan är om det var därför dom stack. Iaf så har vi hört att dom ska på "turné" på Höglandet, så håll ögonen öppna och ring polisen om dom står där och kolla om dom har tillstånd, annars ska dom bort!

Ung Vänster accepterar INTE främlingsfientliga partier, oavs storlek. Dom är en varg i fårkläder med sina nu för tiden "lena" ord och lilla blåsippa. Vi minns när det var en fackla och knuten näve och desto hårda ord. Och det är samma folk, bara en kappa som blåser efter folks röster. Vi måste öppna folks ögon, så dom ser vilka SD egentligen är; ett enfrågeparti med rötter i nazism.
Imorgon kör vi flygbladsutdelning på samma plats för att försöka ställa lite tillrätta.

3 kommentarer:

  1. Vad hade ni tänkt er, attackera i vanlig AFA-stil eller liknande?

    SvaraRadera
  2. nej, har någon sagt det? ung vänster har inget med afa att göra. jag skrev att man skulle ringa polisen eftersom dom inte har tillstånd, om du kanske läste det? /Anna

    SvaraRadera
  3. Hej kamrater!
    Jag tänkte bara säga att ni verkligen har gjort en jättebra hemsida/blogg.

    Kamratliga hälsningar från Ung Vänster Södermalm. http://www.ungvanster.se/sodermalm/
    /Leo

    PS man behöver inte polistillstånd för att dela ut flygblad.

    SvaraRadera