onsdag 18 augusti 2010

Pyssel Onsdag!

Sjukt soft möte idag! Trots den lilla skaran (3st UV Vetlanda, 1st V Vetlanda och Mikael Ekvall från Jönköping) så fick vi en del gjort. Vi klippte och klistrade upp bokstäver med slagfärdiga meningar som tex "Vård & Omsorg - efter behov inte plånbok" och "Slopa skolmatsavgiften" och tejpade upp på fönsterna i lokalen. Bra gratis reklam + att det syns vart vi håller till!

Vidare så meddelade vi att Vänsterpartiet har flygbladsutdelning varje Tisdag och Lördag kl 10-12 innan valet. Och det vore asnajs om så många Ung Vänstrare som möjligt kunde vara med! Vi kör nu på Lördag och träffas i lokalen som vanligt :)
Vi måste även försöka få ihop bokbord på Njudungsgymnasiet i Vetlanda och Aleholmsgymnasiet i Sävsjö innan valet, förhoppningsvis kan distriktet ordna det då dom flesta i Vetlanda jobbar eller pluggar..

Ska passa på att tagga lite för debatten om nykterhet som JLN anordnar i Vetlanda nästa onsdag på Power House kl 19.00. Alla partierna är ditbjudna. Så ta med en kompis och ladda med bra frågor!
En sista sak, missa inte Vänsterpartiets möte på Söndag kl 18.30 i lokalen! Nu är det snart dags för val och vi måste kämpa tillsammans!
Ha det bra kära kamrater!

/Anna Dahl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar